Produktnyheter september 2017
Innen mandag 18. september 2017 blir TINE Gruppas nye produkter tilgjengelig. Vi byr på blant annet Styrk® Syrnet melk, Sunniva® kaldpresset juice, laktosefritt smør, økologisk Selbu Blå og spennende Cheesepop – en ny type ostesnacks!
Styrk® fettfri syrnet melk med blåbær
Styrk® fettfri syrnet melk er en verdensnyhet basert på den unike sammensetningen av næringsstoffer – et forskningsgjennombrudd innen forebyggende ernæring! Styrk® fettfri syrnet melk er rik på vitamin K2, kalsium og vitamin D og 50 prosent mer protein enn annen melk. I en aktiv hverdag med sunt og variert kosthold bidrar vitamin K2 til normal blodkoagulering, og sammen med kalsium og vitamin D til å opprettholde et normalt skjelett.
Sprett® UTEN
Sprett® Yoghurt Banan UTEN er den første fruktyoghurt til barn uten tilsatt sukker. Yoghurten er ikke søtet med søtstoff, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt.
Sunniva® kaldpresset
Sunniva® kaldpresset er en serie med smaksrike og forfriskende fruktdrikker som er perfekt når man er på farten. (Prelansering fra august for TINE Partner-kunder.) Sunniva® Kaldpresset kommer i tre smaksvarianter: Eple og jordbær – Kokosvann, eple, appelsin og pasjonsfrukt – Eple, kokosvann, ingefær og sitron.
TINE Laktosefri meierismør
Det første og eneste laktosefrie meierismøret i Norge! Smøret produseres i Setesdal og bruksområdene er som vanlig meierismør: på brødskiva, til steking og til baking.
To nye medlemmer i 14®-familien
14® Havregrøt Eple/Kanel med topping av havre, solsikkefrø, gresskarkjerner og eplebiter – smaksatt med kanel – en kilde til både protein og fiber og er ikke tilsatt sukker. Grøten inneholder 1 % tilsatt sukker. Mellommåltidet har en praktisk emballasje med skje i lokket.
14 Kesam® kvarg Jordbær med rund og fyldig konsistens og en frisk smak av jordbær. Toppingen består av granola med havre og chiafrø. Kesam® kvarg er rik på protein, inneholder 1 % fett og har blitt et populært mellommåltid.
Selbu Blå Økologisk
Selbu Blå Økologisk er en norsk, mild og kremet blåmuggost, som passer perfekt på ostefatet, i salater og på pizza. Kommer nå både i 150 g og 1,5 kg.
Cheesepop Gouda
Cheesepop er en helt ny type ostesnacks – nå endelig i Norge! Passer sammen med god drikke, som krutonger i salat eller til spekemat og supper. Laget av 100 % goudaost og inneholder ingen tilsetningsstoffer – kun naturlige råvarer.
TINE Crème Fraîche Laktosefri
TINE Laktosefri Crème Fraîche er et produkt med svært gode kokeegenskaper, som egner seg svært godt for personer med laktoseintoleranse.
TINE Yoghurt Fyldig Jordbær 4-pk
Et nytt medlem i Fyldig-serien: Gresk yoghurt med jordbær og fløyelsmyk konsistens. Er laktosefri og har 30 % mindre sukker enn tradisjonell yoghurt.
Sesongprodukter
Denne høsten kommer flere av fjorårets favoritter tilbake sammen med en rekke nyheter! Blant de kjente produktene finner vi juiceelskernes Sunniva® Premium Eplejuice frå Hardanger (uke 39), Biola® Sesong Morell, Noisy® Vinter med smak av bringebær, TINE IsKaffe Julelatte, Heidal Original juleformost, TINE Julebrunost med kardemomme (uke 40) og TINE Edamer – både original (rød) og vellagret (sort).
Og her er nyhetene:
Sunniva® Presset eple, ingefær og lime
Med høstens sesongnyhet fra Sunniva® Presset kan vi by på en helt ny og spennende smaksopplevelse. Nøye utvalgte epler fra Syd-Tyrol er kombinert med en rik og balansert smak av ingefær, og et hint av lime for friskhetens skyld.
TINE IsTe Energidrikk Blåbær
TINE isTe Energidrikk er en iste med koffein og en forfriskende smak av blåbær. En smakfull energidrikk uten kullsyre som består av sort te og fruktjuice. Den er tilsatt 70 mg koffein (14 mg. per 100 ml). Til sammenligning inneholder en kopp kaffe på 2 dl ca. 100 mg koffein.
Smaksatt crème fraîche
TINE PIZZA Crème Fraîche er smaksatt med hvitløk, parmesan og oregano – passer både som pizzasaus og topping, i tillegg til dipp og tilbehør. 17 % fett.
TINE PASTA Crème Fraîche er smaksatt med steinsopp og pepper – passer til pasta, ovnsretter og gryter. 16 % fett.
TINE Yoghurt Sesong 8-pk høst/vinter
Den populære sesongpakningen med TINE Yoghurt kommer nå i ny drakt og med nye smaker: eple – plomme – bjørnebær – pære.
Produktnyheter fra Fjordland
Yoplait 00% Gresk yoghurt med mango og eple
Gresk yoghurt har en fyldigere konsistens, og med den friske og fyldige fruktmosen av mango og eple utgjør denne yoghurten det perfekte mellommåltidet. 0% tilsatt sukker og 0% fett.
Yoplait 00% Gresk yoghurt med bringebær og eple
Gresk yoghurt har en fyldigere konsistens, og med den friske og fyldige fruktmosen av bringebær og eple utgjør denne yoghurten det perfekte mellommåltidet. 0% tilsatt sukker og 0% fett.
Risgrøt m/sukker og kanelsaus
En velsmakende risgrøt som nytes kald, med smakfull saus av sukker, kanel og et hint av smørsmak. Et spiseklart måltid fra Fjordland i tokammerbeger!
Lys lapskaus 450 g
Lapskausen er norsk mattradisjon – en klassiker som både metter og varmer. Fjordland Lys Lapskaus inneholder saltet og røkt svinekjøtt med de beste, norske rotgrønnsaker. Kommer i en stor enkammerskål med gaffel.
Pasta penne 470 g
Denne retten fra Fjordland har en herlig smak av bacon og grønnsaker i ostesaus – da passer det ekstra godt med denne lyse pastavarianten.
Ravioli 450 g
Store, smakfulle, ferske pastaputer fylt med spinat og ricotta i komplimenterende tomatsaus med grillet paprika, soltørkede tomater og urter.
Brimis Grove Middagskaker 565 g
Retten inneholder grove medisterkaker av svin med urter i en nydelig fløtesaus. Tilbehøret er potetstappe med rotgrønnsaker og tyttebærsyltetøy med eplebiter – en enestående smaksopplevelse fra Fjordland.
Brimis Viltboller 353 g
Denne Fjordland-retten inneholder rikelig med viltboller av norsk elg i en fantastisk fløtesaus med sjalottløk og lokale råvarer som Gudbrandsdalsost og Snøfrisk®. Tilbehøret er i ekte Brimi-ånd med selleripuré og tyttebærsyltetøy med eplebiter.
Brimis Lammelår 480 g
Retten inneholder herlige stykker av lam i en utsøkt sjalottløk- og estragonsaus. Tilbehøret er i god norsk mattradisjon med potetskiver samt en bygg- og grønnsaksblanding, med bygg fra Skjåk.