Vi kårer årets ostekake!

Ostekakekonkurranse_2021_banner

Lager du Norges beste ostekake? Finn det ut ved å lage ostekaker med TINE® Kremost, eller annen type ferskost fra TINE®, og delta i årets ostekakekonkurranse i regi av TINE Partner!

Lever eller send ostekakene inn til en av meieriene i listen under og bli med i kåringen. Vinneren av årets ostekake får bestille TINE-varer for opptil 5000,-. 

Konkurranseregler

Produktet MÅ inneholder TINE® Kremost eller annen type ferskost fra TINE®, for eksempel Kesam®, TINE® kremostbase, Snøfrisk® eller TINE® Kremgo®.

  • Produktet bør finnes i salg i bedriftens butikk/utsalgssted eller i dagligvarebutikker.
  • Produktet må være merket med gjeldende ingrediensliste og (etter eget ønske) eventuelt resepten/oppskriften.

Slik deltar du

Lag TO identiske ostekaker (størrelse 6–14 PAX) som leveres eller sendes til ditt nærmeste TINE-meieri tirsdag 15. juni 2021 innen klokken 12.00. (Kaker som ankommer meieriet etter klokken 12.00 kan ikke bedømmes.)

ostekake_med_bringebær Følgende meierier og kontaktpersoner kan du levere eller sende kakene dine til:

TINE Meieriet Sola , Grannessletta,
kontaktperson: Eivind Fjelde, tlf. 984 94 476

TINE Meieriet Bergen , Espehaugen,
kontaktperson: Elisabeth Aga, tlf. 993 56 664

TINE Meieriet Tunga , Bromstadvegen, Trondheim,
kontaktperson: Per-Øyvind Almehagen, tlf. 907 25 471

TINE Terminal Bodø , Klinkerveien,
kontaktperson: Thomas Sand, tlf. 950 61 554

TINE Meieriet Ålesund, Klaus Nilsens gate,
kontaktperson: Stina Løvoll, tlf. 996 40 333

TINE Meieriet Oslo , Bedriftsveien, Kalbakken,
kontaktperson: Bernhard Azinger, tlf. 986 48 262

TINE Meieriet Kristiansand , Hellemyrbakken,
kontaktperson: Randi Tønder Frustøl, tlf. 952 15 277
(Bedømmelsen avlyses på grunn av lokale Covid-tiltak.)

Avsender må komme tydelig frem på kakene.

Premier

1. plass: valgfrie TINE-varer til en verdi av 5000 kr

2. plass: valgfrie TINE-varer til en verdi av 2500 kr

3. plass: valgfrie TINE-varer til en verdi av 1500 kr

Produktet blir bedømt etter smak, utseende, hvilke ingredienser som ble brukt og ikke minst nytenkning.

Dommerpanelet består av Bernhard Azinger (matfaglig ansvarlig i TINE Partner), Kenneth Myklebust (ansvarlig for TINE Proffkjøkken) og Joacim Skjellerud (ansvarlig for tinekjøkken.no).

Resultatet av konkurransen vil kunngjøres torsdag 17. juni.    

Spørsmål?

Har du spørsmål til konkurransen, ta kontakt med Bernhard Azinger på telefon 986 48 262.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms