Havregrøt

Hjemmelaget havregrøt er rask å lage. Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Hjemmelaget havregrøt er rask å lage. Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 0,6 l Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett eller annen variant
  • 3 dl havregryn
  • ½ ts salt
  • Tilbehør

  • 2 ss eplemos
  • 2 ss hakkede nøtter
  • 2 ss hakkede nøtter

Slik gjør du

Havregrøt

Kok opp melk og dryss i havregryn. La det koke i ca. 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.

Tilbehør

Server havregrøten med for eksempel eplemos og hakkede nøtter.

Tips!

Glutenfri havregrøt: I de fleste matbutikker får du kjøpt glutenfrie havregryn.
2
Porsjoner
  • 0,6 l Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett eller annen variant
  • 3 dl havregryn
  • ½ ts salt
  • Tilbehør

  • 2 ss eplemos
  • 2 ss hakkede nøtter
  • 2 ss hakkede nøtter

Havregrøt

Kok opp melk og dryss i havregryn. La det koke i ca. 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.

Tilbehør

Server havregrøten med for eksempel eplemos og hakkede nøtter.

Tips!

Glutenfri havregrøt: I de fleste matbutikker får du kjøpt glutenfrie havregryn.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar