Havregrøt
Hjemmelaget havregrøt er rask å lage. Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Hjemmelaget havregrøt er rask å lage. Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
2
Porsjoner
- 0,6 l Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett eller annen variant
- 3 dl havregryn
- ½ ts salt
- 2 ss eplemos
- 2 ss hakkede nøtter
- 2 ss hakkede nøtter
Tilbehør
Slik gjør du
- Kok opp melk og dryss i havregryn. La det koke i ca. 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
- Server havregrøten med for eksempel eplemos og hakkede nøtter.
Havregrøt
Tilbehør
Tips!
Glutenfri havregrøt: I de fleste matbutikker får du kjøpt glutenfrie havregryn.
Print
2
Porsjoner
- 0,6 l Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett eller annen variant
- 3 dl havregryn
- ½ ts salt
- 2 ss eplemos
- 2 ss hakkede nøtter
- 2 ss hakkede nøtter
Tilbehør
- Kok opp melk og dryss i havregryn. La det koke i ca. 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
- Server havregrøten med for eksempel eplemos og hakkede nøtter.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar