Pasta med brokkoli, kremost og blåmuggost

God og rask oppskrift på middagsrett med pasta. Bruk det du har for hånden, enten det er penne, spaghetti eller store makaroni.

20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

God og rask oppskrift på middagsrett med pasta. Bruk det du har for hånden, enten det er penne, spaghetti eller store makaroni.

20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g store makaroni eller annen pasta
  • 1 ss hasselnøtter
  • 500 g brokkoli
  • 50 g TINE Kremgo’® Naturell
  • 150 g Selbu® Norzola® 150 g eller annen mild blåmuggost
  • 2 ss TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
  • 2 ss sitronsaft eller tørr hvitvin
  • 2 ss kapers
  • 1 dl sorte oliven
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts nykvernet pepper

Slik gjør du

Kok pasta etter anvisning på pakningen.
Rist hasselnøttene i en tørr og varm stekepanne. Legg dem i et håndkle, og gni slik at skallet løsner. Grovhakk nøttene.
Skjær brokkoli i buketter. Kok brokkolien i 4-5 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet.
Kok opp kremost, blåmuggost, creme fraiche, sitronsaft eller vin i en stor gryte.
Tilsett brokkoli og pasta. Bland godt. Strø på kapers, oliven og nøtter ved servering. Smak til med salt.
Kvern over pepper og server pastaretten nylaget.

Tips!

Ta alltid vare på kokevann når du koker pasta. Blir pastaretten litt tykk, kan du spe med kokevannet.
4
Porsjoner
  • 400 g store makaroni eller annen pasta
  • 1 ss hasselnøtter
  • 500 g brokkoli
  • 50 g TINE Kremgo’® Naturell
  • 150 g Selbu® Norzola® 150 g eller annen mild blåmuggost
  • 2 ss TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
  • 2 ss sitronsaft eller tørr hvitvin
  • 2 ss kapers
  • 1 dl sorte oliven
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts nykvernet pepper
Kok pasta etter anvisning på pakningen.
Rist hasselnøttene i en tørr og varm stekepanne. Legg dem i et håndkle, og gni slik at skallet løsner. Grovhakk nøttene.
Skjær brokkoli i buketter. Kok brokkolien i 4-5 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet.
Kok opp kremost, blåmuggost, creme fraiche, sitronsaft eller vin i en stor gryte.
Tilsett brokkoli og pasta. Bland godt. Strø på kapers, oliven og nøtter ved servering. Smak til med salt.
Kvern over pepper og server pastaretten nylaget.

Tips!

Ta alltid vare på kokevann når du koker pasta. Blir pastaretten litt tykk, kan du spe med kokevannet.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar