Kyllingburger med salat

Velsmakende og enkel hjemmelaget kyllingburger med blant annet salat, tomat, løk og ost.

30 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Velsmakende og enkel hjemmelaget kyllingburger med blant annet salat, tomat, løk og ost.

30 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 2 ts rapsolje eller annen nøytral olje
  • Kyllingburger:

  • 400 g kyllingkjøtt
  • ½ rødløk
  • ½ dl vann
  • 1 egg
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • tilbehør:

  • 4 hamburgerbrød , gjerne grove
  • 4 ss Sweet Chili saus eller annen god dressing
  • 1 pose ferdig bladsalat eller annen god salat
  • ½ løk i ringer
  • 4 skive tomater
  • 4 skive Norvegia® Original eller annen god gulost

Slik gjør du

Varm opp en stekepanne med olje på middels sterk varme.
Mens pannen gjør seg varm, blander du sammen kyllingkjøttdeig, løk, vann, egg, salt og pepper for hånd eller med en kjøkkenmaskin.
Form blandingen til burgere som er ca. 2 cm høye. Med litt vann på hendene er det lettere å forme dem.
Stek kyllingburgerne til de er gylne på utsiden og gjennomstekt, 3–4 minutter på hver side. Snu burgerne ofte for å få dem jevnt stekt.
Skjær hamburgerbrødene i to, og ha på litt Sweet chilisaus eller annen god dressing. Legg på salat og kyllingburgeren. Topp med løk, tomat, osteskive og litt mer saus eller dressing, før du legger hamburgerbrødlokket på toppen.

Tips!

Noen skiver sprøstekt bacon smaker veldig godt til denne kyllingburgeren.
4
Porsjoner
  • 2 ts rapsolje eller annen nøytral olje
  • Kyllingburger:

  • 400 g kyllingkjøtt
  • ½ rødløk
  • ½ dl vann
  • 1 egg
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • tilbehør:

  • 4 hamburgerbrød , gjerne grove
  • 4 ss Sweet Chili saus eller annen god dressing
  • 1 pose ferdig bladsalat eller annen god salat
  • ½ løk i ringer
  • 4 skive tomater
  • 4 skive Norvegia® Original eller annen god gulost
Varm opp en stekepanne med olje på middels sterk varme.
Mens pannen gjør seg varm, blander du sammen kyllingkjøttdeig, løk, vann, egg, salt og pepper for hånd eller med en kjøkkenmaskin.
Form blandingen til burgere som er ca. 2 cm høye. Med litt vann på hendene er det lettere å forme dem.
Stek kyllingburgerne til de er gylne på utsiden og gjennomstekt, 3–4 minutter på hver side. Snu burgerne ofte for å få dem jevnt stekt.
Skjær hamburgerbrødene i to, og ha på litt Sweet chilisaus eller annen god dressing. Legg på salat og kyllingburgeren. Topp med løk, tomat, osteskive og litt mer saus eller dressing, før du legger hamburgerbrødlokket på toppen.

Tips!

Noen skiver sprøstekt bacon smaker veldig godt til denne kyllingburgeren.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar