Laks i folie

Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 2 paprika , gjerne i forskjellige farger
  • 1 liten løk
  • 2 vårløk
  • 3 tomater
  • 200 g minimais
  • 3 ss soyasaus
  • 600 g laksefilet (ca. 150 gram pr person)
  • 4 brødskiver
  • 2 ss TINE Meierismør

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 220 °C, eller 200 °C grader dersom du benytter varmluftsfunksjonen.
Kutt opp paprika, løk, vårløk, tomater og babymais.
Ha alle paprika, løk, vårløk, tomat og babymais i en bakebolle, og vend inn soyasausen.
Fordel grønnsakene på ark med aluminiumsfolie.
Ha laksefilet på grønnsakene og pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Stek i ovnen i 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.

Tips!

Laks i folie er lettvint og kan gjernes lages i stand kvelden før du skal steke dem. Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha dem på grillen eller i ovnen.
4
Porsjoner
  • 2 paprika , gjerne i forskjellige farger
  • 1 liten løk
  • 2 vårløk
  • 3 tomater
  • 200 g minimais
  • 3 ss soyasaus
  • 600 g laksefilet (ca. 150 gram pr person)
  • 4 brødskiver
  • 2 ss TINE Meierismør
Sett stekeovnen på 220 °C, eller 200 °C grader dersom du benytter varmluftsfunksjonen.
Kutt opp paprika, løk, vårløk, tomater og babymais.
Ha alle paprika, løk, vårløk, tomat og babymais i en bakebolle, og vend inn soyasausen.
Fordel grønnsakene på ark med aluminiumsfolie.
Ha laksefilet på grønnsakene og pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Stek i ovnen i 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.

Tips!

Laks i folie er lettvint og kan gjernes lages i stand kvelden før du skal steke dem. Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha dem på grillen eller i ovnen.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar