Laks i folie
Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.
30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.
30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 2 paprika , gjerne i forskjellige farger
- 1 liten løk
- 2 vårløk
- 3 tomater
- 200 g minimais
- 3 ss soyasaus
- 600 g laksefilet (ca. 150 gram pr person)
- 4 brødskiver
- 2 ss TINE Meierismør
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 220 °C, eller 200 °C grader dersom du benytter varmluftsfunksjonen.
- Kutt opp paprika, løk, vårløk, tomater og babymais.
- Ha alle paprika, løk, vårløk, tomat og babymais i en bakebolle, og vend inn soyasausen.
- Fordel grønnsakene på ark med aluminiumsfolie.
- Ha laksefilet på grønnsakene og pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Stek i ovnen i 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.
Tips!
Laks i folie er lettvint og kan gjernes lages i stand kvelden før du skal steke dem. Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha dem på grillen eller i ovnen.
Print
4
Porsjoner
- 2 paprika , gjerne i forskjellige farger
- 1 liten løk
- 2 vårløk
- 3 tomater
- 200 g minimais
- 3 ss soyasaus
- 600 g laksefilet (ca. 150 gram pr person)
- 4 brødskiver
- 2 ss TINE Meierismør
- Sett stekeovnen på 220 °C, eller 200 °C grader dersom du benytter varmluftsfunksjonen.
- Kutt opp paprika, løk, vårløk, tomater og babymais.
- Ha alle paprika, løk, vårløk, tomat og babymais i en bakebolle, og vend inn soyasausen.
- Fordel grønnsakene på ark med aluminiumsfolie.
- Ha laksefilet på grønnsakene og pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Stek i ovnen i 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar