Fritert Ridder® med pepperaprikoser
Varm herlig Ridderost® og søte aprikoser med et lite dryss pepper.
30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Varm herlig Ridderost® og søte aprikoser med et lite dryss pepper.
30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 250 g Ridder®
- 4 ss hvetemel
- 1 egg
- 4 ss griljermel
- 3 dl olje (druekjerneolje eller rapsolje)
- 0.5 dl sukker
- 1 dl vann
- 20 tørkede aprikoser
- 0.5 ts nymalt pepper
Slik gjør du
- Del Ridder® i terninger. Hver porsjon gir tolv biter. Vend ost først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel.
- Varm opp olje til 180 °C og fritér osten til den er gyllen. Legg ostebitene på en tallerken med litt kjøkkenpapir.
- Kok opp sukker og vann og ha i aprikoser. Kok til det begynner å tykne.
- Server ostebitene varme med søte aprikoser. Mal pepper over aprikosene.
Tips!
Ta vare på sukkerlaken aprikosene kokes i. Den er nydelig til ostefat.
Print
4
Porsjoner
- 250 g Ridder®
- 4 ss hvetemel
- 1 egg
- 4 ss griljermel
- 3 dl olje (druekjerneolje eller rapsolje)
- 0.5 dl sukker
- 1 dl vann
- 20 tørkede aprikoser
- 0.5 ts nymalt pepper
- Del Ridder® i terninger. Hver porsjon gir tolv biter. Vend ost først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel.
- Varm opp olje til 180 °C og fritér osten til den er gyllen. Legg ostebitene på en tallerken med litt kjøkkenpapir.
- Kok opp sukker og vann og ha i aprikoser. Kok til det begynner å tykne.
- Server ostebitene varme med søte aprikoser. Mal pepper over aprikosene.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar