Fritert Ridder® med pepperaprikoser

Varm herlig Ridderost® og søte aprikoser med et lite dryss pepper.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Varm herlig Ridderost® og søte aprikoser med et lite dryss pepper.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 250 g Ridder®
  • 4 ss hvetemel
  • 1 egg
  • 4 ss griljermel
  • 3 dl olje (druekjerneolje eller rapsolje)
  • 0.5 dl sukker
  • 1 dl vann
  • 20 tørkede aprikoser
  • 0.5 ts nymalt pepper

Slik gjør du

Del Ridder® i terninger. Hver porsjon gir tolv biter. Vend ost først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel.
Varm opp olje til 180 °C og fritér osten til den er gyllen. Legg ostebitene på en tallerken med litt kjøkkenpapir.
Kok opp sukker og vann og ha i aprikoser. Kok til det begynner å tykne.
Server ostebitene varme med søte aprikoser. Mal pepper over aprikosene.

Tips!

Ta vare på sukkerlaken aprikosene kokes i. Den er nydelig til ostefat.
4
Porsjoner
  • 250 g Ridder®
  • 4 ss hvetemel
  • 1 egg
  • 4 ss griljermel
  • 3 dl olje (druekjerneolje eller rapsolje)
  • 0.5 dl sukker
  • 1 dl vann
  • 20 tørkede aprikoser
  • 0.5 ts nymalt pepper
Del Ridder® i terninger. Hver porsjon gir tolv biter. Vend ost først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel.
Varm opp olje til 180 °C og fritér osten til den er gyllen. Legg ostebitene på en tallerken med litt kjøkkenpapir.
Kok opp sukker og vann og ha i aprikoser. Kok til det begynner å tykne.
Server ostebitene varme med søte aprikoser. Mal pepper over aprikosene.

Tips!

Ta vare på sukkerlaken aprikosene kokes i. Den er nydelig til ostefat.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar