Quesadilla med Ridder® og skinke

Smakfull liten rett med smeltet Ridder® sammen med røkt skinke og pepperaktig ruccula - en perfekt liten snack.

20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Smakfull liten rett med smeltet Ridder® sammen med røkt skinke og pepperaktig ruccula - en perfekt liten snack.

20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 2 ss sennep
  • 2 dl Kesam® Mager Naturell 300 g
  • 150 g røkt skinke i skiver
  • 200 g Ridder®
  • 8 medium store tortillalefser
  • 50 g ruccola
  • 150 g blandet salat

Slik gjør du

Bland sammen sennep og Kesam til en dressing.
Legg skinke og skiver av Ridderost på halvparten av tortillaene. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over hver og trykk sammen.
Stek tortillaene på svak varme, på begge sider, til de er gyllne.
Skjær quesadillas i kakebiter og server sammen med salatblanding og dressing med Kesam.

Tips!

Om du lager disse uten skinke har du en god vegetarvariant.
4
Porsjoner
  • 2 ss sennep
  • 2 dl Kesam® Mager Naturell 300 g
  • 150 g røkt skinke i skiver
  • 200 g Ridder®
  • 8 medium store tortillalefser
  • 50 g ruccola
  • 150 g blandet salat
Bland sammen sennep og Kesam til en dressing.
Legg skinke og skiver av Ridderost på halvparten av tortillaene. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over hver og trykk sammen.
Stek tortillaene på svak varme, på begge sider, til de er gyllne.
Skjær quesadillas i kakebiter og server sammen med salatblanding og dressing med Kesam.

Tips!

Om du lager disse uten skinke har du en god vegetarvariant.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar