Quesadilla med Ridder® og skinke
Smakfull liten rett med smeltet Ridder® sammen med røkt skinke og pepperaktig ruccula - en perfekt liten snack.
20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Smakfull liten rett med smeltet Ridder® sammen med røkt skinke og pepperaktig ruccula - en perfekt liten snack.
20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 2 ss sennep
- 2 dl Kesam® Mager Naturell 300 g
- 150 g røkt skinke i skiver
- 200 g Ridder®
- 8 medium store tortillalefser
- 50 g ruccola
- 150 g blandet salat
Slik gjør du
- Bland sammen sennep og Kesam til en dressing.
- Legg skinke og skiver av Ridderost på halvparten av tortillaene. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over hver og trykk sammen.
- Stek tortillaene på svak varme, på begge sider, til de er gyllne.
- Skjær quesadillas i kakebiter og server sammen med salatblanding og dressing med Kesam.
Tips!
Om du lager disse uten skinke har du en god vegetarvariant.
Print
4
Porsjoner
- 2 ss sennep
- 2 dl Kesam® Mager Naturell 300 g
- 150 g røkt skinke i skiver
- 200 g Ridder®
- 8 medium store tortillalefser
- 50 g ruccola
- 150 g blandet salat
- Bland sammen sennep og Kesam til en dressing.
- Legg skinke og skiver av Ridderost på halvparten av tortillaene. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over hver og trykk sammen.
- Stek tortillaene på svak varme, på begge sider, til de er gyllne.
- Skjær quesadillas i kakebiter og server sammen med salatblanding og dressing med Kesam.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar