Rømmedipp med mild tomat

Herlig dipp med rømme, og en mild smak av tomat.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Herlig dipp med rømme, og en mild smak av tomat.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 1 pose Old El Paso Burrito Spice Mix
  • 3 dl cherrytomater , grovhakket
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • Forslag til servering

  • 1 pose Old El Paso Nachips ®
  • 2 dl TINE Revet Ost Original

Slik gjør du

Rist kryddermiks i en tørr stekepanne på middels varme i noen minutter. Avkjøl kryddermiksen.
Kutt tomat i grove biter og ha i en bolle.
Bland inn krydder og rømme.
Fordel chips i en ildfast form. Dryss over revet ost og stek i ovnen i ca. 7 minutter på 200 °C.

Tips!

Bruk gjerne smakfulle cherrytomater som for eksempel dulcita eller plommetomat.
1
Porsjoner
  • 1 pose Old El Paso Burrito Spice Mix
  • 3 dl cherrytomater , grovhakket
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • Forslag til servering

  • 1 pose Old El Paso Nachips ®
  • 2 dl TINE Revet Ost Original
Rist kryddermiks i en tørr stekepanne på middels varme i noen minutter. Avkjøl kryddermiksen.
Kutt tomat i grove biter og ha i en bolle.
Bland inn krydder og rømme.
Fordel chips i en ildfast form. Dryss over revet ost og stek i ovnen i ca. 7 minutter på 200 °C.

Tips!

Bruk gjerne smakfulle cherrytomater som for eksempel dulcita eller plommetomat.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar