Rømmedipp med spicy jalapeños

Enkel og god rømmedipp med spicy jalapeños. Serveres gjerne med ostegratinerte nachochips, eller som tilbehør til tacoen.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Enkel og god rømmedipp med spicy jalapeños. Serveres gjerne med ostegratinerte nachochips, eller som tilbehør til tacoen.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 dl jalapenos , finhakket
  • Forslag til servering

  • 1 pose nachochips
  • 2 dl TINE Revet Ost Original

Slik gjør du

Rist kryddermiks i en tørr stekepanne på middels varme i noen minutter. Avkjøl kryddermiksen.
Ha jalapeños i en bolle.
Bland inn krydder og rømme.

Forslag til servering

Fordel chips i en ildfast form. Dryss over revet ost og stek i ovnen i ca. 7 minutter på 200 °C.

Tips!

Ønsker du en enda sterkere dipp, smak til med cayennepepper eller tørket chili.
1
Porsjoner
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 dl jalapenos , finhakket
  • Forslag til servering

  • 1 pose nachochips
  • 2 dl TINE Revet Ost Original
Rist kryddermiks i en tørr stekepanne på middels varme i noen minutter. Avkjøl kryddermiksen.
Ha jalapeños i en bolle.
Bland inn krydder og rømme.

Forslag til servering

Fordel chips i en ildfast form. Dryss over revet ost og stek i ovnen i ca. 7 minutter på 200 °C.

Tips!

Ønsker du en enda sterkere dipp, smak til med cayennepepper eller tørket chili.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar