Potetsalat med rømme

Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.

20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.

20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

6
Porsjoner
  • 800 g poteter
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • 1 dl majones
  • 1 ss eplesidereddik
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • ¼ ts sukker
  • 4 ss hakket gressløk

Slik gjør du

Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
Vend rømmeblandingen med potetene og server.

Tips!

Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.
6
Porsjoner
  • 800 g poteter
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • 1 dl majones
  • 1 ss eplesidereddik
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • ¼ ts sukker
  • 4 ss hakket gressløk
Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
Vend rømmeblandingen med potetene og server.

Tips!

Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar