Potetsalat med rømme
Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.
20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.
20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
6
Porsjoner
- 800 g poteter
- 3 dl TINE Lettrømme 18 %
- 1 dl majones
- 1 ss eplesidereddik
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- ¼ ts sukker
- 4 ss hakket gressløk
Slik gjør du
- Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
- Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
- Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
- Vend rømmeblandingen med potetene og server.
Tips!
Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.
Print
6
Porsjoner
- 800 g poteter
- 3 dl TINE Lettrømme 18 %
- 1 dl majones
- 1 ss eplesidereddik
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- ¼ ts sukker
- 4 ss hakket gressløk
- Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
- Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
- Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
- Vend rømmeblandingen med potetene og server.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar