Grillet fisketaco med mangosalsa
Varier tacomiddagene med sunn fisk og en frisk salsa.
20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Varier tacomiddagene med sunn fisk og en frisk salsa.
20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 800 g kveitefilet
- 2 ss rapsolje
- 2 ss tacokrydder
- 2 mangoer
- 3 vårløk
- 1 rød chili
- 3 pasjonsfrukter
- 2 lime
- 2 ss olivenolje
- 1 dl TINE Lettrømme 18 %
- 1 ss tacokrydder
- 4 tortillalefser
- 4 salatblader
- 1 lime
MANGOSALSA
TIL SERVERING
Slik gjør du
- Bruker du grillspyd av tre må du bløtlegge dem først, ca. 30 minutter. Del fisk i biter og træ på spydene. Gni med olje og dryss over tacokrydder.
- Grill raskt på høy direkte varme. La ettersteke på indirekte varme i ca. 5 minutter.
- Skjær mango i biter, hakk vårløk og chili og skrap ut innmaten av pasjonsfrukt. Vend med limesaft, finrevet limeskall og olje.
- Rør sammen rømme og tacokrydder til dressing. Grill tortillalefsene raskt og server med salat, fiskespyd, dressing, mangosalsa og lime.
Tips!
Direkte og indirekte grillvarme handler om hvor i grillen glørne ligger i forhold til kjøttet. Indirekte varme får du ved å legge glørne til en side, og grille kjøttet på motsatt side. Jo større avstand til glørne, jo mer indirekte blir varmen.
Print
4
Porsjoner
- 800 g kveitefilet
- 2 ss rapsolje
- 2 ss tacokrydder
- 2 mangoer
- 3 vårløk
- 1 rød chili
- 3 pasjonsfrukter
- 2 lime
- 2 ss olivenolje
- 1 dl TINE Lettrømme 18 %
- 1 ss tacokrydder
- 4 tortillalefser
- 4 salatblader
- 1 lime
MANGOSALSA
TIL SERVERING
- Bruker du grillspyd av tre må du bløtlegge dem først, ca. 30 minutter. Del fisk i biter og træ på spydene. Gni med olje og dryss over tacokrydder.
- Grill raskt på høy direkte varme. La ettersteke på indirekte varme i ca. 5 minutter.
- Skjær mango i biter, hakk vårløk og chili og skrap ut innmaten av pasjonsfrukt. Vend med limesaft, finrevet limeskall og olje.
- Rør sammen rømme og tacokrydder til dressing. Grill tortillalefsene raskt og server med salat, fiskespyd, dressing, mangosalsa og lime.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar