Superkjapp pizza bianca

Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

1
Porsjoner

    Pizzabunn

  • 100 g hvetemel
  • ½ dl lunkent vann
  • ½ ts sukker
  • 1 ts olivenolje
  • ¼ ts salt
  • Pizzasaus:

  • 1 dl TINE Crème Fraîche Original
  • 1 hvitløksfedd , finhakket
  • 1 kvist persille , finhakket
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • Topping

  • dl Jarlsberg® Original
  • ¼ pakke Selbu Blå
  • 50 g mozzarella

Slik gjør du

Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

Pizzabunn

Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.

Pizzasaus

Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.

Pizzatopping

Riv ostene og bland sammen.
Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.

Tips!

Eksperimenter med andre typer urter i Crème Fraîche og forskjellige typer ost. Kanskje kan du la gjestene dine velge selv?
1
Porsjoner

    Pizzabunn

  • 100 g hvetemel
  • ½ dl lunkent vann
  • ½ ts sukker
  • 1 ts olivenolje
  • ¼ ts salt
  • Pizzasaus:

  • 1 dl TINE Crème Fraîche Original
  • 1 hvitløksfedd , finhakket
  • 1 kvist persille , finhakket
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • Topping

  • dl Jarlsberg® Original
  • ¼ pakke Selbu Blå
  • 50 g mozzarella
Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

Pizzabunn

Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.

Pizzasaus

Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.

Pizzatopping

Riv ostene og bland sammen.
Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.

Tips!

Eksperimenter med andre typer urter i Crème Fraîche og forskjellige typer ost. Kanskje kan du la gjestene dine velge selv?

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar