Superkjapp pizza bianca
Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
1
Porsjoner
- 100 g hvetemel
- ½ dl lunkent vann
- ½ ts sukker
- 1 ts olivenolje
- ¼ ts salt
- 1 dl TINE Crème Fraîche Original
- 1 hvitløksfedd , finhakket
- 1 kvist persille , finhakket
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1½ dl Jarlsberg® Original
- ¼ pakke Selbu Blå
- 50 g mozzarella
Pizzabunn
Pizzasaus:
Topping
Slik gjør du
- Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
- Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.
- Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.
- Riv ostene og bland sammen.
- Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
- Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.
Pizzabunn
Pizzasaus
Pizzatopping
Tips!
Eksperimenter med andre typer urter i Crème Fraîche og forskjellige typer ost. Kanskje kan du la gjestene dine velge selv?
Print
1
Porsjoner
- 100 g hvetemel
- ½ dl lunkent vann
- ½ ts sukker
- 1 ts olivenolje
- ¼ ts salt
- 1 dl TINE Crème Fraîche Original
- 1 hvitløksfedd , finhakket
- 1 kvist persille , finhakket
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1½ dl Jarlsberg® Original
- ¼ pakke Selbu Blå
- 50 g mozzarella
Pizzabunn
Pizzasaus:
Topping
- Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
- Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.
- Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.
- Riv ostene og bland sammen.
- Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
- Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar