Endive med blåmuggost, nøtter og honning

Dette er en rask aperitiff med sprø salat, knasende nøtter, fyldig ost og søt honning. Du kan velge hvilken blåmuggost du foretrekker etter hvor kraftig smak du ønsker. Test deg frem med Royal Blue, Norzola, Normanna, Fryd Blå Auvergne, Blue d'Auvergne Sancy, Selbu Blå eller Selbu Blå Kraftig. Velbekomme!

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Dette er en rask aperitiff med sprø salat, knasende nøtter, fyldig ost og søt honning. Du kan velge hvilken blåmuggost du foretrekker etter hvor kraftig smak du ønsker. Test deg frem med Royal Blue, Norzola, Normanna, Fryd Blå Auvergne, Blue d'Auvergne Sancy, Selbu Blå eller Selbu Blå Kraftig. Velbekomme!

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 2 endiviesalat
  • 200 g Selbu Blå eller annen ønskelig blåmuggost
  • 5 ss valnøtter eller andre nøtter
  • 2 ss flytende honning

Slik gjør du

Løsne bladene på Endive og legg utover et fat.
Smuldre blåmuggosten og fordel i bladene.
Drypp over honning og finhakkede nøtter.
4
Porsjoner
  • 2 endiviesalat
  • 200 g Selbu Blå eller annen ønskelig blåmuggost
  • 5 ss valnøtter eller andre nøtter
  • 2 ss flytende honning
Løsne bladene på Endive og legg utover et fat.
Smuldre blåmuggosten og fordel i bladene.
Drypp over honning og finhakkede nøtter.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar