Risengrynmelkesuppe
Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.
35 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.
35 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
6
Porsjoner
- ¾ dl risgryn
- 1 kanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
- 5 dl vann
- 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
- ¼ ts salt
- 1 ss sukker
- 4 ss sukker
- 2 ss kanel
Suppe
Strø
Slik gjør du
- Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.
- Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.
- Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.
Suppe
Strø
Print
6
Porsjoner
- ¾ dl risgryn
- 1 kanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
- 5 dl vann
- 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
- ¼ ts salt
- 1 ss sukker
- 4 ss sukker
- 2 ss kanel
Suppe
Strø
- Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.
- Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.
- Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar