Risengrynmelkesuppe

Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.

35 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.

35 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

6
Porsjoner

    Suppe

  • ¾ dl risgryn
  • 1 kanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
  • 5 dl vann
  • 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
  • ¼ ts salt
  • 1 ss sukker
  • Strø

  • 4 ss sukker
  • 2 ss kanel

Slik gjør du

Suppe

Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.
Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.

Strø

Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.
6
Porsjoner

    Suppe

  • ¾ dl risgryn
  • 1 kanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
  • 5 dl vann
  • 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
  • ¼ ts salt
  • 1 ss sukker
  • Strø

  • 4 ss sukker
  • 2 ss kanel

Suppe

Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.
Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.

Strø

Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar