Kjøleskapsgrøt
En enkel og god kald grøt som lager seg selv over natten! Det finnes mange varianter så prøv deg frem og finn din favoritt. OBS! Grøten må stå i kjøleskapet over natten!
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
En enkel og god kald grøt som lager seg selv over natten! Det finnes mange varianter så prøv deg frem og finn din favoritt. OBS! Grøten må stå i kjøleskapet over natten!
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
20
Porsjoner
- 6½ dl lettkokte havregryn
- 6½ dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 3 dl Kesam® Vanilje Mager
- 5 dl bær
- 10 ss müsli eller granola
Topping
Slik gjør du
- Ha havregryn og melk i en bolle eller en annen beholder med lokk. Ha på lokk, og sett det i kjøleskapet til neste morgen.
- Rør deretter rundt i grøten før servering, tilsett noen skjeer Kesam® Vanilje eller yoghurt for litt ekstra smak. Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.
- Grøten porsjoneres og serveres i for eksempel engangskopper, ca. 2/3 grøt i hver kopp. Topp grøten med litt müsli og noen bær.
Tips!
Denne kan enkelt lages glutenfri ved å benytte glutenfrie havregryn.
Print
20
Porsjoner
- 6½ dl lettkokte havregryn
- 6½ dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 3 dl Kesam® Vanilje Mager
- 5 dl bær
- 10 ss müsli eller granola
Topping
- Ha havregryn og melk i en bolle eller en annen beholder med lokk. Ha på lokk, og sett det i kjøleskapet til neste morgen.
- Rør deretter rundt i grøten før servering, tilsett noen skjeer Kesam® Vanilje eller yoghurt for litt ekstra smak. Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.
- Grøten porsjoneres og serveres i for eksempel engangskopper, ca. 2/3 grøt i hver kopp. Topp grøten med litt müsli og noen bær.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar