Dilldressing, estragondressing og basilikumdressing

Basilikumdressing er som skapt for en sommerlig tomatsalat, og til rekene er dilldressing et sikkert kort. Vil du ha en dressing som kan erstatte bearnaisesausen til biffen? Da er estragondressing veien å gå.

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Basilikumdressing er som skapt for en sommerlig tomatsalat, og til rekene er dilldressing et sikkert kort. Vil du ha en dressing som kan erstatte bearnaisesausen til biffen? Da er estragondressing veien å gå.

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner

    Dilldressing

  • 3 dl
  • 3 ss finhakket dill
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts finrevet sitronskall
  • 0,125 ts kajennepepper
  • ¼ ts salt
  • 0,125 ts pepper
  • Estragondressing

  • 3 dl
  • 4 ss finhakket estragon
  • ½ finhakket sjalottløk
  • 1 ts hvitvinseddik
  • ¼ ts salt
  • 0,125 ts pepper
  • Basilikumdressing

  • 4 ss basilikum
  • ¼ ts salt
  • 3 dl

Slik gjør du

Dilldressing

Bland TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme), dill, sitronsaft, sitronskall og krydder sammen til en dipp. Smak til om du synes den trenger mer sitronsaft eller krydder.

Estragondressing

TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) piskes stiv sammen med finhakket estragon, finhakket sjalottløk og hvitvinseddik. Smak til med salt og pepper.

Basilikumdressing

Plukk bladene fra en potte basilikum og grovhakk dem. Ha dem over i en blender sammen med litt salt. Tilsett TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) og kjør dette til en fin og grønn dressing.

Tips!

Hver dipp passer til ca. 4 peroner.
4
Porsjoner

    Dilldressing

  • 3 dl
  • 3 ss finhakket dill
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts finrevet sitronskall
  • 0,125 ts kajennepepper
  • ¼ ts salt
  • 0,125 ts pepper
  • Estragondressing

  • 3 dl
  • 4 ss finhakket estragon
  • ½ finhakket sjalottløk
  • 1 ts hvitvinseddik
  • ¼ ts salt
  • 0,125 ts pepper
  • Basilikumdressing

  • 4 ss basilikum
  • ¼ ts salt
  • 3 dl

Dilldressing

Bland TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme), dill, sitronsaft, sitronskall og krydder sammen til en dipp. Smak til om du synes den trenger mer sitronsaft eller krydder.

Estragondressing

TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) piskes stiv sammen med finhakket estragon, finhakket sjalottløk og hvitvinseddik. Smak til med salt og pepper.

Basilikumdressing

Plukk bladene fra en potte basilikum og grovhakk dem. Ha dem over i en blender sammen med litt salt. Tilsett TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) og kjør dette til en fin og grønn dressing.

Tips!

Hver dipp passer til ca. 4 peroner.

Kommentarer ()

Skriv en kommentar