Blue cheese-rømme, spicy-rømme og senneprømme
Det lille ekstra, prikken over i-en og en enkel måte å imponere middagsgjestene. En smakfull rømmedipp eller rømmedressing løfter måltidet, og her spiller rømmen definitivt hovedrollen!
10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Det lille ekstra, prikken over i-en og en enkel måte å imponere middagsgjestene. En smakfull rømmedipp eller rømmedressing løfter måltidet, og her spiller rømmen definitivt hovedrollen!
10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 100 g Selbu Blå
- 3 dl TINE Lettrømme 18 %
- 1 ss sitronsaft
- ¼ ts salt
- 0,125 ts pepper
- 2 ss paprikapulver
- 2½ ts tørket oregano
- 2 ts tørket basilikum
- 1 ts kajennepepper
- 1 ts løkpulver
- 2 ts tørket timian
- 2 ts hvitløkspulver
- 2 ts salt
- 2½ ts malt sort pepper
- 3 dl TINE Lettrømme 18 %
- 1½ dl TINE Lettrømme 18 %
- 4 ss majones
- 1 ss Dijonsennep
- 1 ts sitronsaft
Blue cheese-rømme
Spicy-rømme
Sennep-rømme
Slik gjør du
- Bland blåmuggost og lettrømme.
- Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Bland paprikapulver, oregano, basilikum, kayennepepper, løkpulver, timian, hvitløkspulver, salt og pepper sammen til en spicy mix.
- Bland ca.1 teskje spicy mix med lettrømme. Smak til om du synes den trenger mer krydder. La gjerne dippen stå en halv time før bruk, da får du bedre frem smakene.
- Bland lettrømme, majones, sennep og sitronsaft til en dressing.
Blue cheese-rømme
Spicy-rømme
Sennep-rømme
Tips!
Hver dipp passer til ca. 4 peroner.
Print
4
Porsjoner
- 100 g Selbu Blå
- 3 dl TINE Lettrømme 18 %
- 1 ss sitronsaft
- ¼ ts salt
- 0,125 ts pepper
- 2 ss paprikapulver
- 2½ ts tørket oregano
- 2 ts tørket basilikum
- 1 ts kajennepepper
- 1 ts løkpulver
- 2 ts tørket timian
- 2 ts hvitløkspulver
- 2 ts salt
- 2½ ts malt sort pepper
- 3 dl TINE Lettrømme 18 %
- 1½ dl TINE Lettrømme 18 %
- 4 ss majones
- 1 ss Dijonsennep
- 1 ts sitronsaft
Blue cheese-rømme
Spicy-rømme
Sennep-rømme
- Bland blåmuggost og lettrømme.
- Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Bland paprikapulver, oregano, basilikum, kayennepepper, løkpulver, timian, hvitløkspulver, salt og pepper sammen til en spicy mix.
- Bland ca.1 teskje spicy mix med lettrømme. Smak til om du synes den trenger mer krydder. La gjerne dippen stå en halv time før bruk, da får du bedre frem smakene.
- Bland lettrømme, majones, sennep og sitronsaft til en dressing.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar