Blue cheese-rømme, spicy-rømme og senneprømme

Det lille ekstra, prikken over i-en og en enkel måte å imponere middagsgjestene. En smakfull rømmedipp eller rømmedressing løfter måltidet, og her spiller rømmen definitivt hovedrollen!

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Det lille ekstra, prikken over i-en og en enkel måte å imponere middagsgjestene. En smakfull rømmedipp eller rømmedressing løfter måltidet, og her spiller rømmen definitivt hovedrollen!

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner

    Blue cheese-rømme

  • 100 g Selbu Blå
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • 1 ss sitronsaft
  • ¼ ts salt
  • 0,125 ts pepper
  • Spicy-rømme

  • 2 ss paprikapulver
  • ts tørket oregano
  • 2 ts tørket basilikum
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ts løkpulver
  • 2 ts tørket timian
  • 2 ts hvitløkspulver
  • 2 ts salt
  • ts malt sort pepper
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • Sennep-rømme

  • dl TINE Lettrømme 18 %
  • 4 ss majones
  • 1 ss Dijonsennep
  • 1 ts sitronsaft

Slik gjør du

Blue cheese-rømme

Bland blåmuggost og lettrømme.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Spicy-rømme

Bland paprikapulver, oregano, basilikum, kayennepepper, løkpulver, timian, hvitløkspulver, salt og pepper sammen til en spicy mix.
Bland ca.1 teskje spicy mix med lettrømme. Smak til om du synes den trenger mer krydder. La gjerne dippen stå en halv time før bruk, da får du bedre frem smakene.

Sennep-rømme

Bland lettrømme, majones, sennep og sitronsaft til en dressing.

Tips!

Hver dipp passer til ca. 4 peroner.
4
Porsjoner

    Blue cheese-rømme

  • 100 g Selbu Blå
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • 1 ss sitronsaft
  • ¼ ts salt
  • 0,125 ts pepper
  • Spicy-rømme

  • 2 ss paprikapulver
  • ts tørket oregano
  • 2 ts tørket basilikum
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ts løkpulver
  • 2 ts tørket timian
  • 2 ts hvitløkspulver
  • 2 ts salt
  • ts malt sort pepper
  • 3 dl TINE Lettrømme 18 %
  • Sennep-rømme

  • dl TINE Lettrømme 18 %
  • 4 ss majones
  • 1 ss Dijonsennep
  • 1 ts sitronsaft

Blue cheese-rømme

Bland blåmuggost og lettrømme.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Spicy-rømme

Bland paprikapulver, oregano, basilikum, kayennepepper, løkpulver, timian, hvitløkspulver, salt og pepper sammen til en spicy mix.
Bland ca.1 teskje spicy mix med lettrømme. Smak til om du synes den trenger mer krydder. La gjerne dippen stå en halv time før bruk, da får du bedre frem smakene.

Sennep-rømme

Bland lettrømme, majones, sennep og sitronsaft til en dressing.

Tips!

Hver dipp passer til ca. 4 peroner.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar