Kjøleskapsgrøt med eple og selleri
La natten lage grøten, så får du noen minutter mer skjønnhetssøvn før du spiser en god frokost!
10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
La natten lage grøten, så får du noen minutter mer skjønnhetssøvn før du spiser en god frokost!
10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 4 dl havregryn
- 4 dl Tinemelk® Økologisk Lettmelk 1,2 % fett
- 4 dl TINE Økologisk Yoghurt Naturell
- ½ ts salt
- 2 ss honning
- 1 eple
- 2 stilk stangselleri
- 100 g valnøtter
- 1 ts gurkemeie
TIL SERVERING
Slik gjør du
- Bland havregryn, melk, yoghurt, salt og honning og rør til godt blandet. Fordel i porsjonsformer og la stå i kjøleskapet natten over.
- Del eple i terninger, finsnitt stangselleri og hakk valnøtter og fordel over porsjonsformene. Dryss over litt gurkemeie på hver.
Tips!
Lag kjøleskapsgrøten i porsjonsformer med lokk, så har du også enkel lunsj å ta med deg på tur.
Print
4
Porsjoner
- 4 dl havregryn
- 4 dl Tinemelk® Økologisk Lettmelk 1,2 % fett
- 4 dl TINE Økologisk Yoghurt Naturell
- ½ ts salt
- 2 ss honning
- 1 eple
- 2 stilk stangselleri
- 100 g valnøtter
- 1 ts gurkemeie
TIL SERVERING
- Bland havregryn, melk, yoghurt, salt og honning og rør til godt blandet. Fordel i porsjonsformer og la stå i kjøleskapet natten over.
- Del eple i terninger, finsnitt stangselleri og hakk valnøtter og fordel over porsjonsformene. Dryss over litt gurkemeie på hver.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar