Kjøleskapsgrøt med eple og selleri

La natten lage grøten, så får du noen minutter mer skjønnhetssøvn før du spiser en god frokost!

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

La natten lage grøten, så får du noen minutter mer skjønnhetssøvn før du spiser en god frokost!

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 4 dl havregryn
  • 4 dl Tinemelk® Økologisk Lettmelk 1,2 % fett
  • 4 dl TINE Økologisk Yoghurt Naturell
  • ½ ts salt
  • 2 ss honning
  • TIL SERVERING

  • 1 eple
  • 2 stilk stangselleri
  • 100 g valnøtter
  • 1 ts gurkemeie

Slik gjør du

Bland havregryn, melk, yoghurt, salt og honning og rør til godt blandet. Fordel i porsjonsformer og la stå i kjøleskapet natten over.
Del eple i terninger, finsnitt stangselleri og hakk valnøtter og fordel over porsjonsformene. Dryss over litt gurkemeie på hver.

Tips!

Lag kjøleskapsgrøten i porsjonsformer med lokk, så har du også enkel lunsj å ta med deg på tur.
4
Porsjoner
  • 4 dl havregryn
  • 4 dl Tinemelk® Økologisk Lettmelk 1,2 % fett
  • 4 dl TINE Økologisk Yoghurt Naturell
  • ½ ts salt
  • 2 ss honning
  • TIL SERVERING

  • 1 eple
  • 2 stilk stangselleri
  • 100 g valnøtter
  • 1 ts gurkemeie
Bland havregryn, melk, yoghurt, salt og honning og rør til godt blandet. Fordel i porsjonsformer og la stå i kjøleskapet natten over.
Del eple i terninger, finsnitt stangselleri og hakk valnøtter og fordel over porsjonsformene. Dryss over litt gurkemeie på hver.

Tips!

Lag kjøleskapsgrøten i porsjonsformer med lokk, så har du også enkel lunsj å ta med deg på tur.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar