Grillet søtpotet med rømme

Vanlige bakte poteter kjenner alle til, men søtpoteter kan også bakes og smaker ekstra godt fylt med vårløk og mais og toppet med deilig rømme.

65 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Vanlige bakte poteter kjenner alle til, men søtpoteter kan også bakes og smaker ekstra godt fylt med vårløk og mais og toppet med deilig rømme.

65 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 4 medium store søtpoteter
  • 4 vårløk
  • ¼ kinakål
  • 2 dl mais
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 1 beger rømmedressing

Slik gjør du

Vask søtpotetene godt, stikk hull i skallet med en gaffel og pakk inn i aluminiumsfolie. Legg i glørne på grillen, eller ev. på en rist under lokk på en varm grill og grill til møre, ca. 1 time.
Finsnitt vårløk og kinakål, og vend med mais. Pakk ut søtpoteten, kutt et snitt i toppen og klem poteten åpen.
Fordel smør i midten, topp med grønnsaksblandingen og legg på godt med rømme. Dryss over koriander.

Tips!

Bakte søtpoteter kan fylles med alle type salatingredienser, samt revet ost, skinkebiter eller reker. Fyller du dem ordentlig godt, er det en perfekt lunsjrett. Husk masse god grillrømme!
4
Porsjoner
  • 4 medium store søtpoteter
  • 4 vårløk
  • ¼ kinakål
  • 2 dl mais
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 1 beger rømmedressing
Vask søtpotetene godt, stikk hull i skallet med en gaffel og pakk inn i aluminiumsfolie. Legg i glørne på grillen, eller ev. på en rist under lokk på en varm grill og grill til møre, ca. 1 time.
Finsnitt vårløk og kinakål, og vend med mais. Pakk ut søtpoteten, kutt et snitt i toppen og klem poteten åpen.
Fordel smør i midten, topp med grønnsaksblandingen og legg på godt med rømme. Dryss over koriander.

Tips!

Bakte søtpoteter kan fylles med alle type salatingredienser, samt revet ost, skinkebiter eller reker. Fyller du dem ordentlig godt, er det en perfekt lunsjrett. Husk masse god grillrømme!

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar