Kald gurkemeiegrøt
Dette er kjøleskapsgrøt med gurkemeie, en kald golden milk-grøt om du vil. Den lager seg selv mens du sover, så det er bare å stå opp til en god frokost. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.
10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Dette er kjøleskapsgrøt med gurkemeie, en kald golden milk-grøt om du vil. Den lager seg selv mens du sover, så det er bare å stå opp til en god frokost. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.
10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
2
Porsjoner
- 3 dl lettkokte havregryn
- ½ ts malt kardemomme
- ½ ts malt kanel
- 2 ts malt gurkemeie
- 1 ts nykvernet pepper
- 3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 4 ss TINE Yoghurt Naturell
- 100 g bjørnebær
- 4 ss mandelflak
- 4 ss honning
Topping
Slik gjør du
- Rør sammen havregryn, kardemomme, kanel, gurkemeie, pepper, melk og yoghurt.
- Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass med lokk, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.
- Server gullgrøten toppet med bjørnebær, flakede mandler og honning.
Tips!
Ønsker du en søtere grøt, kan du røre inn litt honning eller agavesirup.
Print
2
Porsjoner
- 3 dl lettkokte havregryn
- ½ ts malt kardemomme
- ½ ts malt kanel
- 2 ts malt gurkemeie
- 1 ts nykvernet pepper
- 3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 4 ss TINE Yoghurt Naturell
- 100 g bjørnebær
- 4 ss mandelflak
- 4 ss honning
Topping
- Rør sammen havregryn, kardemomme, kanel, gurkemeie, pepper, melk og yoghurt.
- Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass med lokk, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.
- Server gullgrøten toppet med bjørnebær, flakede mandler og honning.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar