Grøt med avokado og fersken
Med avokado og fersken som topping, blir denne havregrøten et godt og mettende måltid.
10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Med avokado og fersken som topping, blir denne havregrøten et godt og mettende måltid.
10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
2
Porsjoner
- 3 dl lettkokte havregryn
- 6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- ¼ ts salt
- ½ avokado
- 1 ts sitronsaft
- 1 fersken
- 2 ts hakkede mandler
- 2 ss honning
Topping
Slik gjør du
- Kok opp havregryn og melk i en gryte og la koke i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt.
- Fjern skallet på avokado og del i biter. Drypp med litt sitronsaft. Del fersken i to, fjern stein og del i biter.
- Ha grøten i serveringskåler og topp med avokado- og ferskenbiter, hakkede mandler og honning.
Tips!
Bytt gjerne ut havregryn med bokhveteflak eller hirse for variasjon.
Print
2
Porsjoner
- 3 dl lettkokte havregryn
- 6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- ¼ ts salt
- ½ avokado
- 1 ts sitronsaft
- 1 fersken
- 2 ts hakkede mandler
- 2 ss honning
Topping
- Kok opp havregryn og melk i en gryte og la koke i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt.
- Fjern skallet på avokado og del i biter. Drypp med litt sitronsaft. Del fersken i to, fjern stein og del i biter.
- Ha grøten i serveringskåler og topp med avokado- og ferskenbiter, hakkede mandler og honning.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar