Grøt med avokado og fersken

Med avokado og fersken som topping, blir denne havregrøten et godt og mettende måltid.

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Med avokado og fersken som topping, blir denne havregrøten et godt og mettende måltid.

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 3 dl lettkokte havregryn
  • 6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
  • ¼ ts salt
  • Topping

  • ½ avokado
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 fersken
  • 2 ts hakkede mandler
  • 2 ss honning

Slik gjør du

Kok opp havregryn og melk i en gryte og la koke i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt.
Fjern skallet på avokado og del i biter. Drypp med litt sitronsaft. Del fersken i to, fjern stein og del i biter.
Ha grøten i serveringskåler og topp med avokado- og ferskenbiter, hakkede mandler og honning.

Tips!

Bytt gjerne ut havregryn med bokhveteflak eller hirse for variasjon.
2
Porsjoner
  • 3 dl lettkokte havregryn
  • 6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
  • ¼ ts salt
  • Topping

  • ½ avokado
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 fersken
  • 2 ts hakkede mandler
  • 2 ss honning
Kok opp havregryn og melk i en gryte og la koke i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt.
Fjern skallet på avokado og del i biter. Drypp med litt sitronsaft. Del fersken i to, fjern stein og del i biter.
Ha grøten i serveringskåler og topp med avokado- og ferskenbiter, hakkede mandler og honning.

Tips!

Bytt gjerne ut havregryn med bokhveteflak eller hirse for variasjon.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar