Risgrøt med kokos
Gi den klassiske risgrøten en tropisk vri med kokos og søt mango. Risengrynsgrøt hører jo ikke bare jula til.
40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Gi den klassiske risgrøten en tropisk vri med kokos og søt mango. Risengrynsgrøt hører jo ikke bare jula til.
40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
2
Porsjoner
- 1 dl grøtris
- 2 dl vann
- ¼ ts salt
- 6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 1 dl kokosmasse
- 1 mango
- 2 ss kokosflak
- 2 ts lønnesirup
Topping
Slik gjør du
- Ha grøtris, vann og salt i en kjele og kok opp. Kok under omrøring til vannet er fordampet/kokt inn, ca. 5 minutter.
- Hell i melk og kokosmasse og kok opp under omrøring. La småkoke under omrøring til tykk grøt, ca. 35 minutter. Rør ofte så grøten ikke brenner seg.
- Skjær skallet av mangoen og skjær kjøttet fra steinen. Del i biter eller skiver og topp grøten med mango, kokosflak og sirup.
Tips!
Koketiden kommer an på hva slags grøtris du bruker. Bruker du hurtigris må du sjekke koketiden på pakken.
Print
2
Porsjoner
- 1 dl grøtris
- 2 dl vann
- ¼ ts salt
- 6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 1 dl kokosmasse
- 1 mango
- 2 ss kokosflak
- 2 ts lønnesirup
Topping
- Ha grøtris, vann og salt i en kjele og kok opp. Kok under omrøring til vannet er fordampet/kokt inn, ca. 5 minutter.
- Hell i melk og kokosmasse og kok opp under omrøring. La småkoke under omrøring til tykk grøt, ca. 35 minutter. Rør ofte så grøten ikke brenner seg.
- Skjær skallet av mangoen og skjær kjøttet fra steinen. Del i biter eller skiver og topp grøten med mango, kokosflak og sirup.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar