Havregrøt med eple og spinat
En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
2
Porsjoner
- 50 g babyspinat
- 3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 1 ts vaniljesukker
- 1 eple
- 2½ dl lettkokte havregryn
- ½ eple
- 4 blad babyspinat
- 6 bringebær
Topping
Slik gjør du
- Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.
- Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.
- Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.
Tips!
Synes du spinat gir en litt vel ”grønn” smak, kan du prøve med basilikum eller mynte.
Print
2
Porsjoner
- 50 g babyspinat
- 3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 1 ts vaniljesukker
- 1 eple
- 2½ dl lettkokte havregryn
- ½ eple
- 4 blad babyspinat
- 6 bringebær
Topping
- Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.
- Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.
- Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar