Focaccia med TINE® Grill & Stek og salsa verde

En sommerlig, smaksrik og vegetarisk rett med grillet TINE® Grill & Stek. Nam!

min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

En sommerlig, smaksrik og vegetarisk rett med grillet TINE® Grill & Stek. Nam!

Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

10
Porsjoner
  • 500 g TINE® Grill & Stek m/Jarlsberg® 200 g
  • 10 skiver focaccia delt i to
  • 200 g cherrytomater
  • 150 g sukkererter
  • 150 g rødløk
  • Urtedressing salsa verde

  • 150 g sjalottløk, finhakket
  • 12 g hvitløk, finhakket
  • 25 g kapers, grovhakket
  • 20 g bladpersille, hakket
  • 20 g basilikum, hakket
  • 10 g mynte, hakket
  • 60 g eddik (sherry- eller rødvinseddik)
  • 10 g rød chili, finhakket
  • 180 g extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper etter smak

Slik gjør du

Vask og del opp cherrytomater og rødløk i skiver. Legg sukkerertene i kokende vann i 1 minutt og sil av vannet, avkjøl og del på langs. Del TINE® Grill & Stek i cirka 20 skiver. Krydre og grill eller stek til skivene til de får en fin gylden skorpe.

Urtedessing

Bland sammen sjalottløk, hvitløk, kapers, urter, eddik og chili i en skål. Rør inn oljen litt etter litt og smak til med litt salt og pepper. Fordel tomat, løk, sukkererter og skiver av TINE® Grill & Stek på focacciabunnene. Hell på litt salsa, topp deretter med litt mer grønnsaker og legg på focaccialokket.

Tips!

Salsa verde kan lages på forhånd og holder seg i flere dager kjølig i en tett beholder.
10
Porsjoner
  • 500 g TINE® Grill & Stek m/Jarlsberg® 200 g
  • 10 skiver focaccia delt i to
  • 200 g cherrytomater
  • 150 g sukkererter
  • 150 g rødløk
  • Urtedressing salsa verde

  • 150 g sjalottløk, finhakket
  • 12 g hvitløk, finhakket
  • 25 g kapers, grovhakket
  • 20 g bladpersille, hakket
  • 20 g basilikum, hakket
  • 10 g mynte, hakket
  • 60 g eddik (sherry- eller rødvinseddik)
  • 10 g rød chili, finhakket
  • 180 g extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper etter smak
Vask og del opp cherrytomater og rødløk i skiver. Legg sukkerertene i kokende vann i 1 minutt og sil av vannet, avkjøl og del på langs. Del TINE® Grill & Stek i cirka 20 skiver. Krydre og grill eller stek til skivene til de får en fin gylden skorpe.

Urtedessing

Bland sammen sjalottløk, hvitløk, kapers, urter, eddik og chili i en skål. Rør inn oljen litt etter litt og smak til med litt salt og pepper. Fordel tomat, løk, sukkererter og skiver av TINE® Grill & Stek på focacciabunnene. Hell på litt salsa, topp deretter med litt mer grønnsaker og legg på focaccialokket.

Tips!

Salsa verde kan lages på forhånd og holder seg i flere dager kjølig i en tett beholder.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar