Riskrem på ekte vis

Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem med rød saus til dessert.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem med rød saus til dessert.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner

    Riskrem

  • 3 dl TINE Kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 dl ferdigkokt risgrøt
  • 2 mandeldråper (kan sløyfes)
  • Rød saus

  • 5 dl Piano Bringebærsaus
  • Eller lag din egen rød saus

  • 200 g frosne jordbær
  • ½ dl vann
  • 100 g melis

Slik gjør du

Riskrem

Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem.
Bland grøten forsiktig inn i kremen. Smak eventuelt til med et par mandeldråper.

Rød saus

Kok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus.
Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til.

Tips!

Bruk gjerne restene fra gårsdagens risengrynsgrøt til å lage riskrem.
4
Porsjoner

    Riskrem

  • 3 dl TINE Kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 dl ferdigkokt risgrøt
  • 2 mandeldråper (kan sløyfes)
  • Rød saus

  • 5 dl Piano Bringebærsaus
  • Eller lag din egen rød saus

  • 200 g frosne jordbær
  • ½ dl vann
  • 100 g melis

Riskrem

Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem.
Bland grøten forsiktig inn i kremen. Smak eventuelt til med et par mandeldråper.

Rød saus

Kok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus.
Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til.

Tips!

Bruk gjerne restene fra gårsdagens risengrynsgrøt til å lage riskrem.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar