Barnas beste julegrøt
Tradisjonell risengrynsgrøt med sukker, kanel og smørøye smaker ikke bare godt til jul. Det er også fin lørdagsmat.
60 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Tradisjonell risengrynsgrøt med sukker, kanel og smørøye smaker ikke bare godt til jul. Det er også fin lørdagsmat.
60 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 1½ dl risgryn
- 4 dl vann
- 1 ts vaniljesukker
- 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1 ts salt
- 4 ss TINE Meierismør
- 4 ss sukker
- 4 ts malt kanel
- 6 dl ferdigblandet solbærsaft
Tilbehør:
Slik gjør du
- Kok risgryn i vann i ca. 10 minutter.
- Ha i vaniljesukker og spe ut risengrynsgrøten med melk. Kok videre til grøten er passe tykk. Smak til med salt.
- Server risgrøten med smørøye, sukker og kanel, og et glass god rød saft til.
Tips!
Hvis du har mer risengrynsgrøt igjen, ta vare på restene og lag deilig riskrem neste dag.
Print
4
Porsjoner
- 1½ dl risgryn
- 4 dl vann
- 1 ts vaniljesukker
- 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1 ts salt
- 4 ss TINE Meierismør
- 4 ss sukker
- 4 ts malt kanel
- 6 dl ferdigblandet solbærsaft
Tilbehør:
- Kok risgryn i vann i ca. 10 minutter.
- Ha i vaniljesukker og spe ut risengrynsgrøten med melk. Kok videre til grøten er passe tykk. Smak til med salt.
- Server risgrøten med smørøye, sukker og kanel, og et glass god rød saft til.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar