Barnas beste julegrøt

Tradisjonell risengrynsgrøt med sukker, kanel og smørøye smaker ikke bare godt til jul. Det er også fin lørdagsmat.

60 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Tradisjonell risengrynsgrøt med sukker, kanel og smørøye smaker ikke bare godt til jul. Det er også fin lørdagsmat.

60 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • dl risgryn
  • 4 dl vann
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
  • 1 ts salt
  • Tilbehør:

  • 4 ss TINE Meierismør
  • 4 ss sukker
  • 4 ts malt kanel
  • 6 dl ferdigblandet solbærsaft

Slik gjør du

Kok risgryn i vann i ca. 10 minutter.
Ha i vaniljesukker og spe ut risengrynsgrøten med melk. Kok videre til grøten er passe tykk. Smak til med salt.
Server risgrøten med smørøye, sukker og kanel, og et glass god rød saft til.

Tips!

Hvis du har mer risengrynsgrøt igjen, ta vare på restene og lag deilig riskrem neste dag.
4
Porsjoner
  • dl risgryn
  • 4 dl vann
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
  • 1 ts salt
  • Tilbehør:

  • 4 ss TINE Meierismør
  • 4 ss sukker
  • 4 ts malt kanel
  • 6 dl ferdigblandet solbærsaft
Kok risgryn i vann i ca. 10 minutter.
Ha i vaniljesukker og spe ut risengrynsgrøten med melk. Kok videre til grøten er passe tykk. Smak til med salt.
Server risgrøten med smørøye, sukker og kanel, og et glass god rød saft til.

Tips!

Hvis du har mer risengrynsgrøt igjen, ta vare på restene og lag deilig riskrem neste dag.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar