Risengrynsgrøt
Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også.
40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også.
40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 2 dl risgryn
- 4 dl vann
- 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1 ts salt
- 2 ss TINE Meierismør
- 1 dl sukker
- 2 ss kanel
Slik gjør du
- Kok risengryn i vann i ca. 10 minutter til vannet er kokt inn. Spe med melk og kok videre ved svak varme til grøten er passe tykk.
- Rør i grøten av og til mens den koker. Smak til med salt. Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.
Tips!
Rosiner i risengrynsgrøt er overraskende godt! Legg gjerne rosinene i litt vann i god tid før du skal lage grøten, og kok dem deretter sammen med grøten.
Print
4
Porsjoner
- 2 dl risgryn
- 4 dl vann
- 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1 ts salt
- 2 ss TINE Meierismør
- 1 dl sukker
- 2 ss kanel
- Kok risengryn i vann i ca. 10 minutter til vannet er kokt inn. Spe med melk og kok videre ved svak varme til grøten er passe tykk.
- Rør i grøten av og til mens den koker. Smak til med salt. Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar