Havregrøt med kli
Spis havregrynsgrøt til frokost eller middag, så holder du deg mett lenge.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Spis havregrynsgrøt til frokost eller middag, så holder du deg mett lenge.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 4 dl havregryn
- ½ dl kruskakli
- 5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 2½ dl vann
- ½ ts salt
- 1 dl Biola® Mild Yoghurt
- 2 ss sukker
- 4 ss nøtter
- 2 ss tørket frukt
Havregrøt
På grøten
Slik gjør du
- Bland havregryn, kruskakli, melk og vann og kok opp under omrøring. La det koke i ca. 3 minutter eller litt lenger dersom du bruker de store havregrynene. Smak havregrøten til med salt.
- Server grøten gjerne med en klatt Biola yoghurt, et lett sukkerstrø eller eventuelt syltetøy, nøtter, frukt eller bær.
Havregrøt
På grøten
Tips!
Most banan eller et raspet eple smaker godt i havregrøt.
Print
4
Porsjoner
- 4 dl havregryn
- ½ dl kruskakli
- 5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
- 2½ dl vann
- ½ ts salt
- 1 dl Biola® Mild Yoghurt
- 2 ss sukker
- 4 ss nøtter
- 2 ss tørket frukt
Havregrøt
På grøten
- Bland havregryn, kruskakli, melk og vann og kok opp under omrøring. La det koke i ca. 3 minutter eller litt lenger dersom du bruker de store havregrynene. Smak havregrøten til med salt.
- Server grøten gjerne med en klatt Biola yoghurt, et lett sukkerstrø eller eventuelt syltetøy, nøtter, frukt eller bær.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar