Havregrøt med kli

Spis havregrynsgrøt til frokost eller middag, så holder du deg mett lenge.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Spis havregrynsgrøt til frokost eller middag, så holder du deg mett lenge.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner

    Havregrøt

  • 4 dl havregryn
  • ½ dl kruskakli
  • 5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
  • dl vann
  • ½ ts salt
  • På grøten

  • 1 dl Biola® Mild Yoghurt
  • 2 ss sukker
  • 4 ss nøtter
  • 2 ss tørket frukt

Slik gjør du

Havregrøt

Bland havregryn, kruskakli, melk og vann og kok opp under omrøring. La det koke i ca. 3 minutter eller litt lenger dersom du bruker de store havregrynene. Smak havregrøten til med salt.

På grøten

Server grøten gjerne med en klatt Biola yoghurt, et lett sukkerstrø eller eventuelt syltetøy, nøtter, frukt eller bær.

Tips!

Most banan eller et raspet eple smaker godt i havregrøt.
4
Porsjoner

    Havregrøt

  • 4 dl havregryn
  • ½ dl kruskakli
  • 5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
  • dl vann
  • ½ ts salt
  • På grøten

  • 1 dl Biola® Mild Yoghurt
  • 2 ss sukker
  • 4 ss nøtter
  • 2 ss tørket frukt

Havregrøt

Bland havregryn, kruskakli, melk og vann og kok opp under omrøring. La det koke i ca. 3 minutter eller litt lenger dersom du bruker de store havregrynene. Smak havregrøten til med salt.

På grøten

Server grøten gjerne med en klatt Biola yoghurt, et lett sukkerstrø eller eventuelt syltetøy, nøtter, frukt eller bær.

Tips!

Most banan eller et raspet eple smaker godt i havregrøt.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar