Syv grøttips til jul

Risengrynsgrøt

Det nærmer seg advent og jul, og dermed også tiden for å servere herlig risgrøt. Vi har tips om servering og mengdeberegning.

  1. Med Fjordland Risgrøt kan du raskt og enkelt servere nydelig risgrøt. Det er faktisk bare å varme den opp - så er den klar til servering! Fjordland Risgrøt er uten tilsatt sukker og kommer i flere pakningsstørrelser.

  2. Lurer du på hvor mye grøt du skal beregne? Vi beregner i gjennomsnitt at én kilo grøt holder til fire barn eller til tre voksne.

  3. Hvis du har litt bedre tid og vil lage grøten selv, kan du se på denne oppskriften.

  4. Her er en litt annerledes oppskrift: Barnas beste julegrøt. Denne inneholder vaniljesukker og smaker veldig godt.

  5. Husk å koke på svak varme - det er så kjedelig hvis grøten svir seg!

  6. Server risgrøten med smørøye, sukker og kanel. Rosiner i risgrøt er også veldig godt. Legg gjerne rosinene i litt vann i god tid før du skal lage grøten, og kok dem deretter sammen med grøten.

  7. Hvis det blir igjen rester, enten fra Fjordland-grøten eller din hjemmelagde grøt, kan disse brukes til å lage riskrem på ekte vis.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms